Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az előző bejegyzésben az áruhitelekről volt szó és ezt a témát folytatnám, ám most az áruhitelek egy speciális fajtájáról lesz szó. Az egészségügyi célra felvehető hitelekről.

0 Komment
0 Reblog

Ha kiszemeltünk valamit, arra és csakis arra vágyunk, akkor nekünk találták ki az áruhitelt. Az áruhitel ugyanis arra való, hogy megvehessünk vele egy konkrét terméket. Hiszen minek vennénk fel személyi hitelt akkor, amikor jóval egyszerűbben az áruhitelt is választhatjuk?

2 Komment
0 Reblog

A hitelfelvétel egy komoly döntés, hiszen általában hosszú évekre kihat. Azonban kellő körültekintéssel úgy tudunk hitelt felvenni, hogy céljainkat hamarabb elérjük, a pénzügyi kondíciók pedig kiszámítható és vállalható költséget jelentenek háztartásunk pénzügyei számára.

1 Komment
0 Reblog

A hitelfelvételkor általában a hitelező feltételeit nézzük árgus szemekkel, azt vizsgáljuk, hogy mennyit kell majd fizetnünk a kölcsönért. Pedig ugyanennyire oda kell magunkra is figyelni. Nagyon fontos, hogy tudjuk, mire vesszük fel a hitelt, milyen időtávra - és ez milyen hatással lesz háztartásunk pénzügyeire. Még okosabb döntést hozhatunk, ha azt is megpróbáljuk előre látni, hogy a következő években milyen beruházásokra lehet esetleg szükségünk. Hiszen nem vehetünk fel kétévente újabb és újabb hitelt...

0 Komment
0 Reblog

Az otthoni hiteligénylés - mint azt korábbi bejegyzésemben fejtegettem - kényelmes, és egyszerű módja lehet a személyi hitelhez jutásnak. Mégsem választják túl sokan. Vajon miért?

0 Komment
0 Reblog
A blogot a Cofidis Magyarországi Fióktelepe támogatja.

Hitelesen

A hitelt lehet nem szeretni, de akár szeretni is (vagy legalábbis nem ellenségként tekinteni rá). Hogy mi kell az utóbbihoz? Körültekintés. Nézzük, mit várhatunk a hitelektől. A szerző nem gazdasági- vagy hitelszakértő, csak egy ember, hitelekkel.

Hirdetés

Utolsó kommentek